We gaan op vele verzoek online met de teachertrainingen! Op zaterdag 6 februari en zondag 7 februari gaan wij van start met YOGA EN MEDITATIE BASIS. Hierin krijg je de basis technieken van meditatie. Verschillende meditatie’s die je meteen kunt gebruiken in je lessen ( online.).. en yogafilosofie. Op Zaterdag 13 en 14 februari is de verdieping van de Yoga Nidra; Yoga Nidra & Emotional Health. En zaterdag 20 februari en zondag 21 februari de Yoga Nidra basis online. Bij deze teachertrainingen krijg je meer verdieping voor jezelf en je leert om dit door te geven aan je eigen cursisten. Je bent welkom om mee te doen.

Yoga Nidra & Emotional Health - online

Tijdens de Yoga Nidra & Emotional Health word je bewust van emotionele stress en leer je deze los te laten. lees meer..

Yoga Nidra Basis online volgens de traditionele Himalya traditie op zaterdag 20 februari en zondag 21 februari 10.00-16.00 uur   Lees meer...

Yoga en meditatie Basis - online

Er is steeds meer vraag naar rust in het hoofd en verdieping. In deze teachertraining leer je korte meditatie oefeningen toe te passen in je eigen yogalessen en krijg je als bonus zelf ook meer verdieping en leer jezelf ook om op te laden en bij jezelf te komen en te blijven.  lees meer...

Agenda:

- Masteropleiding Yogainstructeur start MAART in de YOGAKERK!!

- Zaterdag 6 en zondag 7 februari Yoga en meditatie Basis online 

- Zaterdag 13 en zondag 14 februari Yoga & Emotional Health online 

- Zaterdag 20 februari en zondag 21 februari Yoga Nidra Basis online

- Zaterdag 20 maart en zondag 21 maart Yoga Nidra Basis in de MOONYOGA club in Bergen

 

Hoe pas je yoga toe in het daglijks leven?

Vitarka bādhane pratipaksa bhāvanam – Als het denken verstoord wordt door onbehoorlijke gedachten, is het voortdurend nadenken over het tegengestelde (de remedie).
Mijn leraar zei altijd probeer eerst maar eens meester over je telefoon te krijgen. Want hoe vaak pak je de telefoon op, en reageer je meteen op elk piepje of geluidje. Is de telefoon baas over jouw of ben jij baas over de telefoon? En verder probeer ik op te letten hoe ik zit of sta. Door mijn aandacht in mijn lichaam te houden. 

Bewust te zijn over mijn denken. En daar een waarnemer in te zijn, want we hebben elke dag 90% dezelfde gedachten waarvan 70 % negatief zijn . Als we willen veranderen, andere keuze’s willen maken en meer controle willen krijgen over onze gedachten is het goed om te observeren welke gedachten komen steeds weet terug? Patanjali die het de yoga sutra’s heeft geschreven zei ook ; probeer negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten..

 

Yoga Opleiding Nederland - Annemiek Latour - Yoga Charya
Dorpsweg 55, 1028 BL Ransdorp Amsterdam, yogaopleiding@gmail.com

Facebook Twitter Instagram YouTube LinkedIn

Inschrijving aanpassen of afmelden    |    Bekijk online