Lieve allemaal,

Wat heb ik allemaal gedaan tijdens de lockdown? Natuurlijk veel yoga en mediteren, lessen online gegeven, mijn droom gaan volgen door de stad uit te gaan en in de natuur gaan wonen…. en een nieuw boek geschreven. Dit was op verzoek van vele cursisten die graag alle meditatie's en ontspanningsoefeningen op papier wilde hebben. Ik laat je kennismaken met verschillende meditatietechnieken, die je meteen kunt gebruiken in het dagelijks leven of in je yogalessen. Dit boek is geschikt voor beginners en gevorderden als inspiratie en verdieping maar ook te gebruiken voor docenten om door te geven aan je cursisten.

Ook staan er weer vele teachertrainingen op het programma: in juni een extra lange yoga nidra teachertraining van 4 dagen. Hierin gebruiken we technieken van de Himalaya traditie en Satyananda Saraswati. Deze is live in de grote yogakerk (140m2.)

Op 10 en 11 juli geef ik in de Moon Yoga Club in Bergen de erkende teachertraining: de Yoga Nidra Physical Health. Hier leer je om lichamelijke stress los te laten en het lichaam in een diepe ontspanning te brengen.

Op 17 en 18 juli gaan we naar buiten in het bos en duinen van Schoorl een 2 daagse retreat, we gaan de natuur in en maken contact maken met ons zelf, waarin we weer in onze kracht komen! Met stilte wandelingen, medicijnwiel maken en mediteren.

En nieuw op het programma: Zomerschool Raja Yoga Teachertraining van 16 augustus tot 20 augustus. Met als thema: "Jezelf zien" waarin je meditatief in de asana's leert te staan, ademtechnieken die meteen helpen om stress te reduceren, meditatie waarbij je dieper in jezelf komt. Na afloop heb je voldoende tools en inspiratie voor je lessen en ben je weer helemaal opgeladen. En heb je verdieping en kennis gekregen. Deze Summer school teachertraining is geschikt voor iedereen alle stromingen en levels.

En in september start er nieuwe groep yogadocenten met de Master yoga instructeur opleiding van het NOC*NSF. Je bent welkom om te verdiepen in jezelf en in je vak als yogadocent.

Yoga Nidra 4 daagse Teachertraining

Yoga Nidra is een krachtige techniek, waarin je leer om bewust te ontspannen, tijdens deze yoga Nidra krijg je verschillende yoga nidra’s aangereikt en door dit zelf te ervaren kun je het ook gaan doorgeven aan je cursisten. Na afloop krijg je een script met verschillende yoga Nidra oefeningen zodat je meteen aan de slag kunt gaan.Lees meer..

Zomerschool Raja Yoga Teachertraining.                                                               Tijdens deze teachertraining vertalen we de eeuwenoude kennis van de yogaleer naar het leven van nu. Zo kun je yoga nog meer integreren in je eigen leven en praktisch toepassen in allerlei dagelijkse situaties. Naast de yogafilosofie krijg je een verdieping in de yogahoudingen en verschillende meditatieoefeningen, waarin we onder andere mantra’s gebruiken en pranayama-oefeningen doen. Dit alles geeft een verrijking en verdieping aan je eigen practice, maar ook aan je docentschap. Ja ik wil meedoen!

Yoga Nidra & Physical Health in Bergen

Tijdens de Yoga Nidra & Physical Health wordt bewust van lichamelijke stress en leer je deze los te laten. In de Yoga Nidra & Physical Health werken we specifiek op het lichaam waardoor je immuun systeem een boost krijgt. Door deze bewustwording leer je fysieke stress herkennen en leer je technieken om je lichaam te ontdoen van deze beperkende energie.Wij gaan de sjamaan trommel gebruiken om jouw energie een flinke boost te geven. Fysieke klachten hebben een negatief effect op jouw immuunsysteem, in de yoga noemen we dat ook wel energielekken. Hoe kun je ervoor zorgen dat deze energielekken gedicht gaan worden, we gaan hier verschillende technieken voor gebruiken waaronder de sjamaantrommel. lees verder…..

2 daagse retreat in Schoorl

Je innerlijke kracht ontdekken in de natuur van het prachtige Schoorl lees verder…..

Meditatie & ontspanningsoefeningen door Annemiek Latour

Er is steeds meer vraag naar korte ontspannings- en meditatie oefeningen. In dit boek laat Annemiek Latour je kennis maken met verschillende meditatie-technieken, die je meteen kunt gebruiken in het dagelijks leven. Het helpt om in de drukte van het bestaan rust te vinden, om in het hier en nu te blijven, voor spirituele groei en meer contact te maken met jezelf. lees meer...

Yoga Opleiding Nederland - Annemiek Latour - Yoga Charya
Dorpsweg 55, 1028 BL Ransdorp Amsterdam, yogaopleiding@gmail.com

Facebook Twitter Instagram YouTube LinkedIn

Inschrijving aanpassen of afmelden    |    Bekijk online