Nieuwsbrief augustus

Lieve {name},

Na een heerlijke zomer gaan we weer volop beginnen in september. Iedere maand komt er een speciale Yoga Nidra teachertraining in Bergen bij de Moonyoga club. Hieraan kan iedereen deelnemen. We beginnen op 11 en 12 september met de Yoga Nidra Basis

En de Masteropleiding Yogainstructeur NOC*NSF gaat in september op 2 plaatsen in Nederland starten! Daar zijn nog enkele plekken beschikbaar voor! In Amsterdam in de yogakerk door Annemiek Latour of in Sommelsdijk door Annet van de Woestijne. 

Wil je liever online dan kan dat ook..er zijn speciale online teachertrainingen: we starten op maandag 13 september Yoga en chakra meditatie.

Of toch naar buiten? 1x per maand is er een yogaoutdoor retreat waarin je gaat leren om een medicijnwiel te maken, stilte wandeling en nog veel meer.. deze is in Bergen. 

Nieuw op het programma: Yoga en meditatie basis in Amsterdam - de yogakerk

Ik hoop je bij een van de opleidingen of teachertrainingen te ontmoeten.

Liefs Annemiek Latour - Yoga Charya

 

Master yoga instructeur opleiding van het NOC*NSF. Een rijkserkende yogaopleiding.  Je bent welkom om te verdiepen in jezelf en in je vak als yogadocent.

Enkele reactie's van cursisten:

Reactie’s van cursisten:

” Een mooie opleiding met goede thema’s , ik kan nu 2 jaar vullen met nieuwe lessen ”

” We gaan echt de diepte in, ik heb een kapstok gekregen en weet alle nieuwe kennis te vertalen in de lessen”

” Heb hierdoor zoveel zelfvertrouwen gekregen , inspiratie en geef nu op een andere manier les en durf verdieping in mijn les toe te voegen.”

Wil jij dit ook ervaren? Geef je dan nu op! 

Yoga en Meditatie Basis op 2 en 3 september

Er is steeds meer vraag naar korte meditatie oefeningen in de yogalessen! In deze bijscholing leer je korte meditatie oefeningen toe te passen in je eigen yogalessen en krijg je als bonus zelf ook meer verdieping en leer jezelf ook om op te laden.
 Geef je nu op!

Basis cursus Yoga Nidra 11 en 12 september in Bergen

Wil je Yoga Nidra en ontspanningsoefeningen gaan aanbieden aan je clienten? Nieuwe Inspiratie opdoen voor in je yogalessen of je coaching praktijk? Doe dan mee met deze bijscholing voor yogadocenten en therapeuten! Deze bijscholing wordt gegeven in Moon Yoga Club. ja ik geef mij op!

1 daagse retreat in Schoorl

Wegens succes vindt er een nieuwe 1 daagse yoga retreat op maandag 20 september  plaats waarbij we ons hoofd leegmaken en een bewuste verbinding maken met de prachtige omgeving van Schoorl. Wat kun je loslaten? Wat mag je laten gaan om ruimte te maken voor nieuwe dingen ? Welke wensen heb je? Hoe kom je in je kracht te staan? Welke droom heb je en hoe kun je daar gehoor aan geven? Tijdens deze yogaretreat komt dit allemaal aanbod!

Je innerlijke kracht ontdekken in de natuur van het prachtige Schoorl lees verder…..

Meditatie & ontspanningsoefeningen door Annemiek Latour

Er is steeds meer vraag naar korte ontspannings- en meditatie oefeningen. In dit boek laat Annemiek Latour je kennis maken met verschillende meditatie-technieken, die je meteen kunt gebruiken in het dagelijks leven. Het helpt om in de drukte van het bestaan rust te vinden, om in het hier en nu te blijven, voor spirituele groei en meer contact te maken met jezelf. lees meer...

Yoga Opleiding Nederland - Annemiek Latour - Yoga Charya
Dorpsweg 55, 1028 BL Ransdorp Amsterdam, yogaopleiding@gmail.com

Facebook Twitter Instagram YouTube LinkedIn

Inschrijving aanpassen of afmelden    |    Bekijk online