Yoga Nidra & meditations

Lieve {name},

Wil je Yoga Nidra, ontspanning en meditatie gaan aanbieden aan je cursisten? Nieuwe inspiratie opdoen voor in je yogalessen of voor jezelf. Doe dan mee met onze bijscholingen voor yogadocenten van alle stromingen en levels. Op verschillende plekken in Nederland kun je de yoga Nidra basis komen volgen of wil je een stapje verder verdiepen en een nieuw script en inspiratie en zelfvertrouwen in het lesgeven krijgen? Dan kun je in Bergen de verschillende verdiepende yoga nidra's komen volgen. En in December vlak voor kerst kun je meedoen in A'dam met Yoga Nidra advanced teachertraining.

Wil je liever online dan kan dat ook..er zijn speciale online teachertrainingen: op 28 en 29 oktober Yoga Nidra basis.

Nieuw op het programma: Yoga Nidra & Meditations in A'dam - de yogakerk

Ik hoop je bij een van de opleidingen of teachertrainingen te ontmoeten.

Liefs Annemiek Latour - Yoga Charya

 

Yoga Nidra Basis 22 en 23 november  in de yogakerk A'dam.  Geef je nu op!

Yoga Nidra Basis 16 en 17 december in de yogakerk A'dam.  Geef je nu op!

Yoga Nidra basis online 28 en 29 oktober Geef je nu op!

Yoga Nidra Advanced 23 en 14 december in A'dam de yogakerk  Geef je nu op!

Yoga Nidra & Meditations - 2 en 3 december in A'dam de yogakerk Ervaar een diepe rust en ontspanning en leer deze door te geven Schrijf je dan nu in voor deze teachertraining.

Yoga Nidra & Mental Health in Bergen- 6 en 7 november

Iedere dag hebben we dezelfde gedachten en maken dezelfde keuze's en hebben daardoor dezelfde gevoelens. Wil je uit deze cirkel komen en ben je toe aan een nieuwe jij kom dan meedoen met deze erkende yoga Nidra opleiding.

geef je nu op!

Basis cursus Yoga Nidra 18 en 19 december in Bergen

Wil je Yoga Nidra en ontspanningsoefeningen gaan aanbieden aan je clienten? Nieuwe Inspiratie opdoen voor in je yogalessen of je coaching praktijk? Doe dan mee met deze bijscholing voor yogadocenten en therapeuten! Deze bijscholing wordt gegeven in Moon Yoga Club. ja ik geef mij op!

Meditatie & ontspanningsoefeningen door Annemiek Latour

Er is steeds meer vraag naar korte ontspannings- en meditatie oefeningen. In dit boek laat Annemiek Latour je kennis maken met verschillende meditatie-technieken, die je meteen kunt gebruiken in het dagelijks leven. Het helpt om in de drukte van het bestaan rust te vinden, om in het hier en nu te blijven, voor spirituele groei en meer contact te maken met jezelf. lees meer...

Yoga Opleiding Nederland - Annemiek Latour - Yoga Charya
Dorpsweg 55, 1028 BL Ransdorp Amsterdam, yogaopleiding@gmail.com

Facebook Twitter Instagram YouTube LinkedIn

Inschrijving aanpassen of afmelden    |    Bekijk online