Ontdek de 8 stappen van Patanjali

Lieve {name},

“Toen ik als 20-jarige begon met de Raja yoga opleiding wilde ik me helemaal vrij maken; vrij van de belemmeringen van mijn opvoeding, mezelf ontdekken. Ik was zoekende, maar wist één ding zeker: voor mij geen regels meer! Moeten moest willen worden. Ik wilde leven en werken vanuit mijn hart in plaats van vanuit mijn hoofd of opgelegde regels. Mijn passie volgen. Me vol overgave op de yogaopleiding storten; ik was er helemaal klaar voor.
Maar al tijdens de eerste les begon de docent over yogaregels, leefregels. De yama’s en de niyama’s. Hoezo regels, ik zou mezelf nu toch juist bevrijden, me losmaken van ‘hoe het moet en hoe het hoort’? Met enige afkeer hoorde ik de theorie aan en probeerde de regels te integreren in mijn dagelijks bestaan.
Achteraf gezien zorgde juist déze regels, de yoga do’s en don’ts, ervoor dat ik me daadwerkelijk kon bevrijden, mijn idealen kon nastreven en m’n dromen kon waarmaken. Tijdens de erkende Yoga Summerschool vertalen we deze eeuwenoude kennis van de yogaleer naar het leven van nu. Zo kun je yoga nog meer integreren in je eigen leven en praktisch toepassen in allerlei situaties. Naast de yogafilosofie krijg je een verdieping in de yogahoudingen en verschillende meditatie oefeningen, waarin we onder ander mantra's gebruiken en Pranayama oefeningen. Dit alles geeft een verrijking en verdieping aan je eigen practice, maar ook aan je docentschap. Wil jij je verder gaan ontwikkelen en meer verdiepen in de asana's, filosofie en meditatie? Kom dan meedoen met de Yoga Summerschool in de yogakerk in A'dam. Deze teachertraining is erkent door VYN en kun je ook doen als vooropleiding voor de NOC*NSF yoga Instructeur niveau 3 Opleiding.

Yoga Summerschool
6 t/m 10 juli I Amsterdam - de yogakerk I Erkent door VYN  Ja, ik ben erbij ->

Erkende Yoga Nidra Basis teacher training

Yoga Nidra Basis I Amsterdam I 28 en 29 april

Yoga Nidra Basis I Soest I 14 en 15 mei

Yoga Nidra basis I Bergen I 18 en 19 juni

 

Nieuw: Pranayama Opleiding 25 mei t/m 29 mei. en nieuwe datum: 10 t/m 14 september in Bergen
Pranayama wordt door de westerse beoefenaars van Yoga vaak vergeten, terwijl de ademhaling ontzettend belangrijk is binnen de Yoga. Het heeft een hele grote impact op onze gezondheid en is de brug tussen lichaam en geest. Ja, ik wil alles leren over Pranayama->

 

Meer professionaliteit in je vak met een NOC*NSF Yogainstructeur Niveau 3 opleiding

Professionaliteit als yogadocent en didactiek staan in deze opleiding centraal. Hoe kun je je verder verdiepen als yogadocent en je persoonlijk en beroepsmatige ontwikkelingen? Ik wil meer info —>>

Yoga Opleiding Nederland - Annemiek Latour - Yoga Charya
Dorpsweg 55, 1028 BL Ransdorp Amsterdam, yogaopleiding@gmail.com

Facebook Twitter Instagram YouTube LinkedIn

Inschrijving aanpassen of afmelden    |    Bekijk online