Meer professionaliteit en verdieping in je vak!

Lieve {name},

Professionaliteit als yogadocent en didactiek staan in deze opleiding centraal. Hoe kun je je verder verdiepen als yogadocent en je persoonlijk en beroepsmatige ontwikkelingen? Jouw persoonlijk leerplan gaan gebruiken ter verdieping van het lesgeven? De verdieping die je gaat leren: Het planmatig aanbieden van je lessen en het maken van een leerplan voor je cursisten. Inhoudelijk ga je je lessen steeds meer invullen vanuit je toegeëigende domein van groei en weet je dit te vertalen in de yogahoudingen, bijbehorende correctie’s en meditatie en dit kunt afstemmen op je doelgroep.                                            
Voor Yogadocenten die lesgeven en een yogaopleiding hebben gevolgd van minimaal 200h ( deze mag ook bestaan uit verschillende opleidingen bij elkaar) en een didactische yogaopleiding willen volgen.
Wil jij meer informatie of je opgeven? klik dan hier ik wil meer info.. of meld je aan voor een vrijblijvende intake gesprek: ik wil een vrijblijvend gesprek...

 

De opleiding bestaat uit 4 weekenden.
Ja ik wil mij verdiepen en professionaliseren

Reactie’s van cursisten:

” Een mooie opleiding met goede thema’s”

” We gaan echt de diepte in, ik heb een kapstok gekregen en weet alle nieuwe kennis te vertalen in de lessen”

” Fijn kneedbaar structuur , ik kan nu een mooie jaarplanning maken en werk met nieuwe doelen wat mijn cursisten erg prettig vinden”

” Ik ben nu echt door deze opleiding zelfstandig ondernemer geworden , het heeft mij richtlijnen en houvast gegeven en motivatie om stappen te gaan zetten.”

” Heb hierdoor zoveel zelfvertrouwen gekregen , inspiratie en geef nu op een andere manier les en durf verdieping in mijn les toe te voegen.”

” Tijdens de opleiding leer je het belang van een thema/doel in je les. Dat geeft structuur , zowel voor je lessen en voor jezelf”

” De opleiding zorgt voor een stuk bewustwording en groei in jezelf, je bent je meer bewust wat je nu doet.”

” Naast de verdieping die je zelf meemaakt , kom je ook in je kracht als yogadocent en ga je vanuit je inspiratie en vertrouwen meer lesgeven”

Yoga Summerschool- Inspiratie & groei door yogafilosofie en meditatie
6 t/m 10 juli I Amsterdam - de yogakerk I Erkent door VYN  Ja, ik ben erbij ->

Erkende Yoga Nidra Basis teacher training


Yoga Nidra Basis I Soest I 14 en 15 mei

Yoga Nidra Basis I Bergen I 18 en 19 juni

Yoga Nidra Advanced I A'dam I 16 en 17 juli

 

Nieuw: Pranayama Teachertraining 25 mei t/m 29 mei. en nieuwe datum: 10 t/m 14 september in Bergen
Pranayama wordt door de westerse beoefenaars van Yoga vaak vergeten, terwijl de ademhaling ontzettend belangrijk is binnen de Yoga. Het heeft een hele grote impact op onze gezondheid en is de brug tussen lichaam en geest. Ja, ik wil alles leren over Pranayama->

 

Yoga Opleiding Nederland - Annemiek Latour - Yoga Charya
Dorpsweg 55, 1028 BL Ransdorp Amsterdam, yogaopleiding@gmail.com

Facebook Twitter Instagram YouTube LinkedIn

Inschrijving aanpassen of afmelden    |    Bekijk online