Annemiek LatourHoofddocent is Annemiek Latour (1967): Yogacharya, meester in de Yoga

Zij heeft de Raja Yoga docenten Opleiding gevolgd en volgde de meester opleiding bij het Raja Yoga Instituut. Ze geeft al twintigtal jaren yogales en heeft sinds geruime tijd een eigen yoga en opleidingscentrum in Amsterdam Zeeburg waar zij dagelijkse yogalessen verzorgt. Verder geeft ze in diverse bedrijven bedrijfsyoga en detacheert yogadocenten van de opleiding door heel Nederland bij bedrijven.

Yogadocent in 1e, 2e, 3e en 4e jaar

Lees hier meer over Annemiek Latour

Annemiek is voorzitter van Vereniging Raja Yoga Nederland en aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland.

Laurien Hermensdocent Laurien Hermens. Yogadocent 1e jaar en 2e jaar

Tijdens de yoga leerde ik voelen in plaats van denken, proberen in plaats van presteren. Vertrouwen daar waar ik twijfelde en doen in plaats van praten.
Bewegen, concentreren en lachen gingen samen en brachten mij verder in mijn ontwikkeling en dichter bij mijzelf. Yoga docent worden was daarbij eerst helemaal niet het plan, maar geeft mij nu veel plezier en voldoening!


gastdocent Ma Tri

Swami Ma Tripurashakti Bharati (Ma Tri) is een student van Swami Jnaneshvara Bharati. Ze is een jonge Nederlandse non en opgeleid in de Himalaya traditie. Ze kan op een speelse en originele wijze de eeuwenoude kennis op een eenvoudige en speelse manier uitleggen.


gastdocent Nanke Verloo

Nanke Verloo is docent bij de UvA en scriptiebegeleider, yogadocent. Ze begeleidt de 4e jaars bij het schrijven van de eindscriptie.


Eke Mariengastdocent 2e jaar Eke Marien

“Ik ben met yoga begonnen om uit m’n hoofd te komen. Mijn bedrijf en gezin slokten me helemaal op en ik was alleen nog maar aan het plannen. Ik wilde weer leven in het nu en contact maken met mezelf. Al snel raakte ik gegrepen door de manier waarop yoga je leven verandert. Ik volgde de Raja yoga opleiding bij Annemiek en deed aansluitend een stage jaar. Yoga wordt vaak omgeven door mystiek, maar is eigenlijk een enorm concrete levenshouding. Patanjali heeft die in de Yoga Sutra’s perfect verwoord in zijn 8 stappen. Mijn doel is om die zo praktisch mogelijk over te dragen.”