2 daagse Yoga retreat Relax, Yoga & Meditatie 25 en 26 maart in Bergen ( NH). Incl lunch.l

Zaterdag 25 maart 13.00-18.00 uur En zondag 26 maart 10.00-16.00 uur .

Iedere dag hebben we dezelfde gedachten en maken dezelfde keuze’s en hebben we daardoor dezelfde gevoelens. Wil je uit deze cirkel komen en ben je toe aan een nieuwe jij te ontdekken kom dan meedoen met de yoga retreat Relax, Yoga en meditatie  waarin je leert om je denken te observeren en negatieve beperkende gedachten om te zetten in positieve gedachten. Op die manier ben je in staat om diepe gewoontes te veranderen. Tijdens de Yoga retreat haal je de onrust uit je hoofd en gaat deze transformeren naar rust en ontspanning.

In deze Yoga retreat gaan we bewust worden van onze gedachten en proberen om een nieuwe gedachten te maken, die je helpen dichter bij jezelf te komen.
Je leert speciale affirmatie’s die ervoor zorgen dat je hierin een diepe verandering kunt gaan aan brengen. We gaan de aandacht naar binnen richten en proberen om de mind eenpuntig te laten worden zodat je beter kunt focussen op je doelen.  Denkpatronen zullen veranderen en het denken zal rustiger worden waardoor we meer contact met ons zelf zullen krijgen.

Tijdens de Yoga retreat  word je bewust van mentale onrust en leer je deze los te laten. Door deze bewustwording leer je mentale stress herkennen en leer je technieken om je mind te ontdoen van deze beperkende energie. Tijdens de yoga retreat  verschuiven hersengolven naar een kalmere staat van zijn. Dit zorgt ervoor dat naast ons denken ook ons lichaam gaat ontspannen.

Wil jij je meer verbinden met jezelf?  Je persoonlijk verder ontwikkelen. Rust en ontspanning toevoegen in je leven en meer verdieping in jezelf krijgen?

Kom dan meedoen met deze 2 daagse retreat midden in het bos van Bergen ( NH)

In de retreat combineren we yoga asana’s ( houdingen) ademhalingsoefeningen, meditatie , stilte wandelingen met bevindingen van de moderne en de oude yogawetenschap . Om weer krachtig en ontspannen in het leven te staan.

Door tot stilstand te komen ga je weer contact maken met je innerlijke Zelf. 

Wat krijg je?

 • Asana’s , rustige yogaflow geschikt voor iedereen
 • Ademhalingsoefeningen die je helpen om tot rust te komen
 • Yoga Nidra’s die het emotioneel lichaam ontspannen op dieper niveau.
 • Stilte wandelingen in het prachtige bos van Bergen ( forest bathing) het onderdompelen in het bos waardoor je minder stress gaat ervaren.
 • Meditatie en mindfulness oefeningen

Dit bereik je:

 • Blokkade’s en beperkte gedachten verminderen
 • Meer ruimte voor nieuwe dingen in je leven
 • Betere doorstroming van energie
 • Meer zeggenschap en controle over je gedachtes
 • Harmonische energie huishouding
 • Meer ontspanning
 • Meer gronding

Deze bijscholing is voor  iedereen die meer fysieke rust wilt ervaren. Er is geen vooropleiding nodig.

Locatie: Het yogahuis in het bos in Bergen , gratis parkeren.

zaterdag 13.00-18.00 uur en zondag 10.00-16.00 uur

 

Een Retreat helpt je om jezelf beter te leren kennen. Je neemt tijd om je terug te trekken en jezelf te observeren, om vanaf een andere positie naar je leven te kijken. Dit geeft zo enorme zelfinzichten die je leven kunnen veranderen. Als je jezelf beter kent, weet je ook wat beter is voor jezelf in je leven

Locatie: Het yogabos huis in Bergen