2 daagse Yoga retreat Relax, Yoga & Mental Health

Retreats en workshops

Zaterdag 1 juli 13.00-18.00 uur En zondag 2 juli 10.00-15.30 uur in Bergen - Deze retreat is te boeken als 1 dag of 2 dagen. 

Wil jij 2 dagen yoga, meditatie ontvangen op een prachtige locatie midden in de bossen van Bergen?  Stilte wandelingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen? Zoek je balans tussen werk en privé?

Deze retreat is in een ruime verwarmde Yogacentrum midden in het bos. Met een heerlijke tuin. De dagen staan in het teken van contact maken met jezelf, drukte en stress loslaten en deze transformeren naar rust en ontspanning.

In deze Yoga retreat gaan we bewust worden van onze gedachten en proberen om een nieuwe gedachten te maken, die je helpen dichter bij jezelf te komen.

Met gratis vega lunch & fruit

Je leert speciale affirmatie’s die ervoor zorgen dat je hierin een diepe verandering kunt gaan aan brengen in je denken. We gaan de aandacht naar binnen richten en proberen om de mind eenpuntig te laten worden zodat je beter kunt focussen op je doelen.  Denkpatronen zullen veranderen en het denken zal rustiger worden waardoor we meer contact met ons zelf zullen krijgen.

Tijdens de Yoga retreat  word je bewust van mentale onrust en leer je deze los te laten. Door deze bewustwording leer je mentale stress herkennen en leer je technieken om je mind te ontdoen van deze beperkende energie. Tijdens de yoga retreat  verschuiven hersengolven naar een kalmere staat van zijn. Dit zorgt ervoor dat naast ons denken ook ons lichaam gaat ontspannen.

Wil jij je meer verbinden met jezelf?  Je persoonlijk verder ontwikkelen. Rust en ontspanning toevoegen in je leven en meer verdieping in jezelf krijgen?

Kom dan meedoen met deze 2 daagse retreat midden in het bos van Bergen ( NH)

In de retreat combineren we yoga asana's ( houdingen) ademhalingsoefeningen, meditatie , stilte wandelingen met bevindingen van de moderne en de oude yogawetenschap . Om weer krachtig en ontspannen in het leven te staan.

Door tot stilstand te komen ga je weer contact maken met je innerlijke Zelf. 

Wat krijg je?

 • Asana's , geschikt voor iedereen
 • Ademhalingsoefeningen die je helpen om tot rust te komen
 • Yoga Nidra's die het emotioneel lichaam ontspannen op dieper niveau.
 • Stilte wandelingen in het prachtige bos van Bergen ( forest bathing) het onderdompelen in het bos waardoor je minder stress gaat ervaren.
 • Meditatie en mindfulness oefeningen
 • Een heerlijke vega lunch & fruit

Dit bereik je:

 • Blokkade's en beperkte gedachten verminderen
 • Meer ruimte voor nieuwe dingen in je leven
 • Betere doorstroming van energie
 • Meer zeggenschap en controle over je gedachtes
 • Harmonische energie huishouding
 • Meer ontspanning
 • Meer gronding

Deze retreat is voor  iedereen die meer fysieke rust wilt ervaren. ervaring met yoga is niet nodig. En is toegankelijk voor ieder niveau. Er kunnen Max. 12 mensen deelnemen. Na afloop ben je opgeladen en stress losgelaten en een dieper contact met jezelf gekregen.

Locatie: Het yogahuis in het bos in Bergen , gratis parkeren.zaterdag 13.00-18.00 uur en zondag 10.00-16.00 uur.

Programma:
zaterdag :

13.00-14.30 start binnen yogaflow ( rustige oefeningen om het lichaam te ontspannen) - begin meditatie - ontspanning. ( binnen in de het yogaboshuis.)

14.30-15.00 lunch pauze

15.00-16.00 stilte wandelingen in het bos - buiten

16.00-18.00  binnen : adem en ontspanningsoefeningen- Yoga Nidra met begeleiding van de Sjamaantrommel

Zondag

10.00-11.00 yogaflow binnen

11.00-12.00 vervolg meditatie en ademhalingsoefeningen

12.00-13.00 stilte wandeling buiten in het bos

13.00-13.45 lunch pauze

13.45-14.30  oefeningen voor de rugontspanning en yoga Nidra

15.00- 15.30 eind vuur ritueel

Een Retreat helpt je om jezelf beter te leren kennen. Je neemt tijd om je terug te trekken en jezelf te observeren, om vanaf een andere positie naar je leven te kijken. Dit geeft zo enorme zelfinzichten die je leven kunnen veranderen. Als je jezelf beter kent, weet je ook wat beter is voor jezelf in je leven

Locatie: Het yogabos huis in Bergen incl. thee, water. 2 dagen vega lunch en fruit.

blog-yogapark-1
1820A009-AAC6-4551-9AAB-F55C68C28216
blog-yogapark-5