Teachertrainingen

Wil jij ontspanningsoefeningen en yoga nidra gaan aanbieden ? Het geleerde wordt uitvoerig geoefend , zodat jij het geven en de opbouw van een yoga nidra vol zelfvertrouwen kan begeleiden.

Les data:

  • 15 en 16 augustus  10.00-16.00 I A`dam of
  • 19 en 20 oktober  10.00-16.00 I Haarlem

Na de Yoga nidra Basis wil jeje zelf verder ontwikkelen in de traditionele yoga nidra van de Himalya traditie. In deze training gaan we nog dieper in op de filosofie en de intense werking van de Yoga Nidra. Je krijgt een nieuw script en leer je hoe je meer verdieping in de yoga nidra's kunt gaan aanbrengen.

Les data:

  • 29 en 30 juni 10.00-16.00 I Bergen
  • 17 en 18 augustus 10.00-16.00 I A’dam

 

In deze vier daagse Yoga Nidra Teacher Training  leer je:

De Basis Yoga Nidra  en de Advanced Yoga Nidra  Swami Rama – Himalya traditie.

Yoga Nidra is een krachtige techniek, waarin je leer om bewust te ontspannen, tijdens deze yoga nidra krijg je verschillende yoga nidra’s aangereikt en door dit zelf te ervaren kun je het ook gaan doorgeven aan je cursisten. Na afloop krijg je een script met verschillende yoga Nidra oefeningen zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

4 daagse Les data:

  • 15 t/m 18 augustus 2024I 10.00-15.30 A.dam

 

In deze bijscholing verdiep jeje in de chakra's en krijg je verschillende yoga nidra's en meditatie's die werken op de verschillende chakra's.

Les data:

  • 19 en 20 augustus 2024

Wil je leren hoe je je cursisten kunt begeleiden en corrigeren in de yogahoudingen? Praktische tips over de yogahoudingen?
Kom dan meedoen met deze populaire bijscholing, na afloop kun je deze bijscholing meteen in je lessen toepassen

Tijdens deze professionele erkende bijscholing ga je leren om cursisten op een zachte manier te begeleiden in de yogahoudingen.

 

Deze bijscholing is voor iedereen die breathwork en Pranayama wil gaan gebruiken voor zichzelf of wil gaan toevoegen in de yogalessen of coaching

076 photoyou 2020

Bereik Persoonlijke groei en zelfzorg door kennis te maken met de Compassie training.