Teachertrainingen

Wil jij ontspanningsoefeningen en yoga nidra gaan aanbieden ? Het geleerde wordt uitvoerig geoefend , zodat jij het geven en de opbouw van een yoga nidra vol zelfvertrouwen kan begeleiden

Na de Yoga nidra Basis wil jeje zelf verder ontwikkelen in de traditionele yoga nidra van de Himalya traditie. In deze training gaan we nog dieper in op de filosofie en de intense werking van de Yoga Nidra. Je krijgt een nieuw script en leer je hoe je meer verdieping in de yoga nidra's kunt gaan aanbrengen.

In deze vier daagse Yoga Nidra Teacher Training  leer je:

De Basis Yoga Nidra  en de Advanced Yoga Nidra  Swami Rama – Himalya traditie.

Yoga Nidra is een krachtige techniek, waarin je leer om bewust te ontspannen, tijdens deze yoga nidra krijg je verschillende yoga nidra’s aangereikt en door dit zelf te ervaren kun je het ook gaan doorgeven aan je cursisten. Na afloop krijg je een script met verschillende yoga Nidra oefeningen zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Wil jij ontspanningsoefeningen en yoga nidra gaan aanbieden ? Het geleerde wordt uitvoerig geoefend , zodat jij het geven en de opbouw van een yoga nidra vol zelfvertrouwen kan begeleiden

Yoga Nidra Intuitie

Wil jij verder verdiepen in de Yoga Nidra en de basis verder verdiepen? Een nieuw script zodat je je nieuwe ontspanningsoefeningen en yoga nidra's kunt gaan aanbieden?

Tijdens de erkende opleiding yoga nidra & intuitie gaan we de basis yoga nidra verdiepen d.m.v oefeningen waardoor je nog meer met je aandacht naar binnen gaat. Hierdoor zullen blokkade’s en evt. Spanningen verdwijnen. Met als resultaat dat je meer ruimte krijgt om in contact te zijn met je intuitie.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en leren hoe je de yoga nidra kunt toepassen in je lessen of coaching  kom dan meedoen met deze yoga nidra opleiding. Je leer alles over de filosofie en de intense werking van de Yoga Nidra op de kosha’s en de chakra’s en je bewustzijn. Je krijgt een script en leert hoe je met de Yoga nidra’s meer verdieping kunt aan brengen. De opbouw en de voorbereidende oefeningen.

Deze bijscholing is voor iedereen dioe breathwork en Pranayama wil gaan gebruiken voor zichzelf of wil gaan toevoegen in de yogalessen of coaching

Deze bijscholing is voor iedereen die breathwork en Pranayama wil gaan gebruiken voor zichzelf of wil gaan toevoegen in de yogalessen of coaching

Leer in deze bijscholing om de natuur en je omgeving te benutten in je yogalessen! De natuur is een ideale omgeving om tot rust te komen, inspiratie te ontvangen, energie en innerlijke stilte te krijgen en weer in contact te komen met je diepste gevoelens en verlangens en te verbinden met jezelf.