Raja Yoga opleiding – Annemiek Latour (Yogacharya)

De opleiding:

De yoga opleiding start september 2020 en gaat door tot juli 2021. Lesdag: 1x per 3 weken les op de vrijdag 10.00-16.00 uur. Er is de mogelijkheid tot stage lopen in het yogacentrum en kun je naast de klassikale lessen oefenen in kleine yogagroepjes onder supervisie.
Van jong tot oud, mannen en vrouwen, studenten van andere opleidingen: iedereen is welkom!

Kun je niet op de open dag aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail voor meer informatie: yogaopleiding@gmail.com of maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

Na afloop van de 4 jaar durende Raja Yoga Opleiding – Annemiek Latour ben je gediplomeerd yogadocent, en kun je lid worden van Vereniging Raja Yoga Nederland .  Via deze beroepsvereniging kun je in contact komen met andere yogadocenten en van elkaar leren. Ook mag je met een diploma op zak het Raja yoga logo gebruiken in bijvoorbeeld advertenties. Met dit internationale erkende diploma kun je overal aan de slag! Een eigen yogacentrum openen, of gaan werken als erkende Yogadocent. Heb je de rijkserkende NOC*NSF Yoga instructeur gevolgd? Dan kun je je inschrijven bij het BODYMINDFIT platform een initiatief van NOC*NSF sport en zaken.