Yoga Coaching

Wil jij als yogadocent, therapeut of gewoon privé je meer gaan verbinden met de yoga en de yoga coaching  gaan inzetten voor  fysieke-, mentale of andere klachten.  Kijken wat de eeuwenoude kennis van de yoga en ontdekken hoe dit je kan helpen om te ontspannen, uit een burn-out te komen of je meer spiritueel te ontwikkelen? Yoga is een eeuwenoude methode. Door yoga te beoefenen krijg je meer rust in de drukte van het bestaan. Vastzittende spanning in je lichaam kan worden opgelost door de yogahoudingen . Adem en meditatie helpen om meer rust en ruimte in je hoofd te maken. Door je adem te controleren ga je je ontspannen voelen. Door yoga te beoefenen ga je meer controle krijgen over je gedachten en gevoelens. En kun je opkomende stress in je lichaam beter gaan herkennen voordat het vast gaat zitten in je lichaam.Yoga coaching helpt je om beter om te gaan met stress. Je weer fitter en energieker te voelen. Rust te ervaren tijdens de hectiek van de dag. Je meer bewust te worden van alle gedachten en negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Zodat je negatieve energie geen ruimte meer gaat geven. Zodat je weer meer in contact bent met jezelf. Inspiratie en zelfvertrouwen ontwikkelen.
WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Individuele Yoga coaching

Bij individuele Yoga coaching gaan we kijken naar jouw vraag en kijken wat de redenen zijn dat jij wilt beginnen met yogacoaching. Onder deze begeleiding kijken we op een professionele manier hoe yoga jouw kan ondersteunen en helpen bij verschillende vragen en gedachten. Je komt meer in contact met je lichaam en leert deze door de yogahoudingen te ontspannen en krachtiger te laten worden. Je krijgt na iedere sessie verschillende oefeningen mee naar huis die jouw ondersteunen in je proces. en gaan zorgen dat je steeds meer gaat thuiskomen bij jezelf

Hoe je beter om kunt gaan met stress, minder piekeren?

Een gezonde basis creert die je kunt gebruiken in het dagelijks leven?

Technieken ontwikkelen om meer ontspannen en innerlijke rust te ervaren.

Hoe je je adem kunt inzetten om stress te verminderen.

Wil je liever beginnen met 1 les ? Dat kan ook neem dan contact met mij op en dan maken we een afspraak . prijs 80,–
Online Yoga coaching

Misschien is het niet mogelijk voor je om te reizen of misschien vind je het fijn om het online te doen. Een sessie online is ook mogelijk. Onze ervaringen zijn dat een online sessie net zo krachtig en inzichtgevend is als een sessie waarbij je fysiek in dezelfde ruimte bent. Wij werken met Zoom en als je dat wilt kunnen we deze dan voor je opnemen.

Yoga coaching in de natuur

De natuur en je omgeving kunnen een belangrijke rol spelen in je dagelijkse leven, we leren om deze volledig te benutten en kennis te maken met je innerlijke kracht. Na afloop van de yoga op de heide gaan we mediteren in het bos en gaan we verder met het maken van een stilte wandeling in de duinen, we maken een medicijnwiel en we eindigen de dag ontspannen met een yoga nidra. Wetenschappelijk onderzoek heeft al meermaals aangetoond dat de natuur ervoor kan zorgen dat je energie krijgt, minder stress hebt en dat je je innerlijke stilte terugvindt. We gaan de verbinding aan met onszelf en maken contact met je diepste gevoelens. Tijdens deze leer je verschillende vormen van meditatiewandelingen waarbij we continu bezig zijn onze zintuigen te prikkelen. Ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat we ons nog meer bewust worden van onze omgeving en zelfreflectie oefeningen zorgen ervoor dat we die natuur als onze spiegel gaan zien.

Informeer vrijblijvend naar de prijs en hoe yoga je kan helpen om je weer fitter te voelen, fysieke klachten de baas te worden, leren te ontspannen op een dieper niveau waardoor er een healing gaat plaats vinden, en meer contact met jezelf te krijgen zodat je weer ruimte en energie krijgt om nieuwe dingen in je leven toe te laten. En te functioneren in het dagelijks leven vanuit je hart. Gun jezelf deze groei.

Contact voor een afspraak: Annemiek Latour I 0624561719 I infoyogacoach@gmail.com