Personal Yoga Coaching

Personal Yoga Coaching
Zoek jij een beter balans tussen werk en privé? En wil jij je meer gaan verbinden met de yoga en de yoga coaching  gaan inzetten voor fysieke-, mentale of andere klachten. Kijken wat de eeuwenoude kennis van de yoga en ontdekken hoe dit je kan helpen om te ontspannen, uit een burn-out te komen of je meer spiritueel te ontwikkelen? Yoga is een eeuwenoude methode. Door yoga te beoefenen krijg je meer rust in de drukte van het bestaan. Vastzittende spanning in je lichaam kan worden opgelost door de yogahoudingen.

Wil jij leren:

✅ Hoe je beter om kunt gaan met stress, minder piekeren?

✅ Een gezonde basis creëert die je kunt gebruiken in het dagelijks leven?

✅  Technieken ontwikkelen om meer ontspannen en innerlijke rust te ervaren.

✅ Hoe je je adem kunt inzetten om stress te verminderen.

 

Adem en meditatie helpen om meer rust en ruimte in je hoofd te maken. Door je adem te controleren ga je je ontspannen voelen. Door yoga te beoefenen ga je meer controle krijgen over je gedachten en gevoelens. En kun je opkomende stress in je lichaam beter gaan herkennen voordat het vast gaat zitten in je lichaam. Yoga coaching helpt je om beter om te gaan met stress. Je weer fitter en energieker te voelen. Rust te ervaren tijdens de hectiek van de dag. Je meer bewust te worden van alle gedachten en negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Zodat je negatieve energie geen ruimte meer gaat geven. Zodat je weer meer in contact bent met jezelf. Inspiratie en zelfvertrouwen ontwikkelen.

 

WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

  • Personal Yoga Coaching

Bij individuele Yoga coaching gaan we kijken naar jouw vraag en kijken wat de redenen zijn dat jij wilt beginnen met yogacoaching. Onder deze begeleiding kijken we op een professionele manier hoe yoga jouw kan ondersteunen en helpen bij verschillende vragen en gedachten. Je komt meer in contact met je lichaam en leert deze door de yogahoudingen te ontspannen en krachtiger te laten worden. Je krijgt na iedere sessie verschillende oefeningen mee naar huis die jouw ondersteunen in je proces. en gaan zorgen dat je steeds meer gaat thuiskomen bij jezelf.

1 uur les 65,00 -  (kennismakingsles 50,-)

Reeks van 4 lessen 225,--

  • Duo Yoga Coaching
Wil jij samen met een vriend/vriendin, collega of partner yoga gaan volgen?
1 uur les 35,-- p/p.
Reeks van 4 lessen 150,-- p/p
  • Small group yoga

Wil jij met vrienden of vriendinnen, collega's een eigen groep vormen ( max. 7 personen) geef je dan nu op!

1 uur les : 25,--  p/p ( bij 4 mensen)

Locatie:

Annemiek Latour - 0624561719

Mevi Boutique Gym, Bergerweg 92, 1862PR Bergen. ( gratis parkeren)