Beste allemaal,

Wil je als yogadocent je cursisten meer motiveren en stimuleren om aan hun gezondheid en spirituele en emotioneel ontwikkeling te werken? Een nieuwe manier van lesgeven gaan ervaren, verdieping bij jezelf aanbrengen en vanuit je kracht en basis werken? Kom dan meedoen met de Masteropleiding Yoga Instructeur.

In de Masteropleiding leer je om verdieping aan te brengen in de asana's, je gaat verschillende meditatie technieken ervaren en je gaat ook de opbouw daarvan zelf voelen en introduceren zodat je deze op een verantwoorde manier kunt doorgeven. Met speciale oefeningen leer je verfijning van de ademhaling zodat je iedereen kunt helpen om het immuunsysteem een boost te geven.

We gebruiken de eeuwenoude yogafilosofie en brengen deze in een modern jasje zodat deze tastbaar wordt voor iedereen en zodat jouw yogales niet alleen maar bij ontspanning van het lichaam blijft, maar dat jij en ook je cursisten een verdieping gaat ervaren en een blijvende positieve verandering zowel in het lesgeven als in het dagelijks bestaan.

Lesgeven vanuit innerlijke kracht, inspiratie en passie. Het is mijn missie om een rijkserkende Masteropleiding aan te bieden zodat het van van Yoga instructeur een mooie plaats binnen de maatschappij krijgt! 

Je bent van harte welkom!

Namaste, Annemiek Latour - Yoga Charya

Wil je meer informatie of je aanmelden?
2 daagse Yoga Nidra Basis Opleiding in Amsterdam en in Bergen

Wil je Yoga Nidra en ontspanningsoefeningen gaan aanbieden aan je cliƫnten? Nieuwe Inspiratie opdoen voor in je yogalessen of je coaching praktijk? Doe dan mee met deze bijscholing voor yogadocenten en therapeuten! Lees meer...

Yoga Opleiding Nederland - Annemiek Latour - Yoga Charya
Dorpsweg 55, 1028 BL Ransdorp Amsterdam, yogaopleiding@gmail.com

Facebook Twitter Instagram YouTube LinkedIn

Inschrijving aanpassen of afmelden    |    Bekijk online