Yoga Retreat in Schoorl


Je innerlijke kracht ontdekken in de natuur van het prachtige Schoorl

 

Annemiek Latour van Yoga Opleiding Nederland is terug met een aangepaste vorm van de yoga retreat. Wegens succes vindt er een nieuwe 1 daagse yoga retreat op zaterdag 6 augustus plaats waarbij we ons hoofd leegmaken en een bewuste verbinding maken met de prachtige omgeving van Schoorl.
We trappen de dag af met een stilte wandeling waarna we vervolgens aan de slag gaan met yoga. De natuur en je omgeving kunnen een belangrijke rol spelen in je dagelijkse leven, we leren om deze volledig te benutten en kennis te maken met je innerlijke kracht. Na afloop van de yoga op de heide gaan we mediteren in het bos. Vervolgens nuttigen we een zelf meegenomen lunch en gaan we verder met het maken van een stilte wandeling in de duinen, we maken een medicijnwiel en we eindigen de dag ontspannen met een yoga nidra. De 2e dag beginnen we weer met een stilte wandeling en ook hoe hoe deze kunt doorgeven. Na het doen van asana’s gaan we verder met de verbinding met ons zelf en de natuur. We gaan opzoek naar je eigen krachtplek. Wetenschappelijk onderzoek heeft al meermaals aangetoond dat de natuur ervoor kan zorgen dat je energie krijgt, minder stress hebt en dat je je innerlijke stilte terugvindt. We gaan de verbinding aan met onszelf en maken contact met je diepste gevoelens. Tijdens de retreat leer je verschillende vormen van meditatie wandelingen waarbij we continu bezig zijn onze zintuigen te prikkelen. Ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat we ons nog meer bewust worden van onze omgeving en zelfreflectie oefeningen zorgen ervoor dat we die natuur als onze spiegel gaan zien. Juist nu is het moment om innerlijke rust te ervaren tijdens een periode van onzekerheid en onwetendheid. We willen een ieder de kans geven deze periode vol vertrouwen tegemoet te gaan en juist die ontspanning te vinden in de natuur.  De groepen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers. Het programma start om 10:00 uur en eindigt om 16:00. Je kunt deelnemen aan deze inspirerende dag vol verdieping en kracht voor het zeer betaalbare tarief van €89,,-. Ben jij er klaar voor om je innerlijke rust terug te vinden en als herboren terug te komen? Schrijf je dan nu in via yogaopleiding@gmail.com.  Schrijf je in!
Mail naar Annemiek: yogaopleiding@gmail.com

Kosten en praktische informatie:
Raja Yoga Opleiding Annemiek Latour
Datum: Zaterdag 6 augustus 10.00-15.30 uur
Locatie: Schoorl (NH) – Heereweg 337, Groet (midden in de bossen en strand)
GRATIS PARKEREN
Docent: Annemiek Latour – Yoga Charya
Info: yogaopleiding@gmail.com
Minimaal 3, maximaal 8 deelnemers
Kosten: € 89,–
inschrijven via e-mail inschrijven via webshop
Voorwaarden: Voor alle bijscholingscursussen gelden de algemene voorwaarden, welke te lezen zijn op deze pagina: Algemene voorwaarden van de Professionele Bijscholingen.