064 photoyou 2020

Yoga Nidra Intuitie

Wil jij verder verdiepen in de Yoga Nidra en de basis verder verdiepen? Een nieuw script zodat je je nieuwe ontspanningsoefeningen en yoga nidra's kunt gaan aanbieden?

Tijdens de erkende opleiding yoga nidra & intuitie gaan we de basis yoga nidra verdiepen d.m.v oefeningen waardoor je nog meer met je aandacht naar binnen gaat. Hierdoor zullen blokkade’s en evt. Spanningen verdwijnen. Met als resultaat dat je meer ruimte krijgt om in contact te zijn met je intuitie.

In deze erkende twee daagse Yoga Nidra opleiding leer je verschillende Yoga Nidra technieken die je intuitie versterken. Het geleerde wordt uitvoerig geoefend, zodat jij het geven en de opbouw van een Yoga Nidra & Intuitie vol zelfvertrouwen kan begeleiden.

Yoga Nidra & Intuïtie
Yoga nidra ook wel de yogische bewuste diepe slaap, tijdens de yoga nidra gaat je bewustzijn door vele niveau’s van het lichaam, bij deze yoga nidra verlaat je de waakstand en ga je door de droomstaat heen, de diepe slaapstaat in maar blijf je volledig wakker. De yoga nidra geeft toegang tot het onderbewuste niveau van de mind en zorgt voor de zuivering van de samkara’s die voor  diepe patronen hebben gezorgd, de yoga nidra helpt bij het verminderen van diepe gewoonte’;s, tijdens de yoga nidra vallen woorden, gedachten en beelden uiteindelijk weg. Dit maakt dat je in contact komt met je intuitie.

Hoe :

  • We gaan intentie’s gebruiken tijdens de yoga nidra die ervoor zorgen dat je meer contact gaat maken en vertrouwen op je intuitie
  • Speciale yoga nidra’s op het hart chakra
  • Voorbereidende oefeningen voor deze yoga nidra
  • Sjamaantrommel als ondersteuning
  • Yoga nidra met de de mantra Ohm die ervoor zorgt dat je contact maakt met je innerlijke zelf.
  • Yoga filosofie van het subtiele lichaam, mana's,  buddhi, ahamkara, citta

Dit bereik je:

Oplossing van mentale onrust, meer rust en ontspanning in je drukke bestaan.

Van binnenuit komt er ook ruimte voor de yoga meer te gebruiken in het dagelijks leven en nodigt je uit vanuit je intuitie te leven. Je inzicht en intuitie zullen scherper worden en je kunt beter relativeren.

Uiteraard gaan we het geleerde uitgebreid oefenen zodat jij het weer kunt doorgeven aan je eigen cursisten. Na afloop krijg je een script mee waarmee je kunt werken.

Er is geen vooropleiding nodig. Iedereen is welkom. Wel is het aan te raden de Yoga Nidra basis opleiding gedaan te hebben. Dit is geen vereiste.

Docent: Annemiek Latour
Heeft meer dan 20 jaar ervaring als yoga en meditatie docent en Is de eerste vrouwelijke yogameester (Yogacharya) in Nederland. Tevens is ze oprichtster van Raja Yoga opleiding Nederland waar ze de yoga, meditatie en bijscholingen lessen verzorgt.

Wil je ook ervaren hoe je dieper kunt ontspannen? Wil je leren hoe je mensen goed kunt begeleiden waardoor lichaam en mind meer tot rust komen?

Schrijf je dan in voor deze twee daagse Yoga Nidra & Intuitie opleiding.

Prijs 229,--

datum: 31 augustus en 1 september
*Lunch is op eigen kosten.

Dit is een professionele erkende bijscholing voor yogadocenten   Het hebben gedaan van een yoga docenten opleiding is een pre geen vereiste.