Yoga Nidra & Intuïtie I Bergen, Moonyoga Club 12 en 13 februari 2022

Ja ik schrijf mij in!

Wil je Yoga Nidra en ontspanningsoefeningen gaan aanbieden aan je clienten? Nieuwe Inspiratie opdoen voor in je yogalessen of je coaching praktijk? Doe dan mee met deze bijscholing voor yogadocenten en therapeuten! Deze bijscholing wordt gegeven in Moon Yoga Club.

Tijdens de erkende opleiding yoga nidra & intuitie gaan we de basis yoga nidra verdiepen d.m.v oefeningen waardoor je nog meer met je aandacht naar binnen gaat. Hierdoor zullen blokkade’s en evt. Spanningen verdwijnen. Met als resultaat dat je meer ruimte krijgt om in contact te zijn met je intuitie.

In deze erkende twee daagse Yoga Nidra opleiding leer je verschillende Yoga Nidra technieken die je intuitie versterken. Het geleerde wordt uitvoerig geoefend, zodat jij het geven en de opbouw van een Yoga Nidra & Intuitie vol zelfvertrouwen kan begeleiden.

Wat is Yoga Nidra: Het mooie van Yoga Nidra is dat je eigenlijk helemaal niets hoeft te doen. Bij Yoga denk je al snel aan houdingen. Maar bij Yoga Nidra hoef je alleen maar op je rug te liggen met je ogen dicht. Vervolgens luister je naar een Nidra sessie. Tijdens de sessie word je op een systematische manier tot ontspanning gebracht. Je ervaart een diepe ontspanning op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Ontdek de healing space tussen waken en slapen.

Tijdens de Yoga Nidra wordt je gevraagd een besluit te nemen. Een positieve zin die je richting geeft. Dit wordt ook wel Sankalpa genoemd. Je onderbewust zijn neemt het besluit in zich op. Yoga Nidra is een ontspanningstechniek uit India. De Nidra technieken stelt body en mind in staat om tot een diepe ontspanning te komen en kalmeert het autonome zenuwstelsel. Yoga Nidra, of ook wel the yogic sleep, versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 1 sessie Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap!

Yoga Nidra & Intuïtie
Yoga nidra ook wel de yogische bewuste diepe slaap, tijdens de yoga nidra gaat je bewustzijn door vele niveau’s van het lichaam, bij deze yoga nidra verlaat je de waakstand en ga je door de droomstaat heen, de diepe slaapstaat in maar blijf je volledig wakker. De yoga nidra geeft toegang tot het onderbewuste niveau van de mind en zorgt voor de zuivering van de samkara’s die voor  diepe patronen hebben gezorgd, de yoga nidra helpt bij het verminderen van diepe gewoonte’;s, tijdens de yoga nidra vallen woorden, gedachten en beelden uiteindelijk weg. Dit maakt dat je in contact komt met je intuitie.

Hoe :

  • We gaan intentie’s gebruiken tijdens de yoga nidra die ervoor zorgen dat je meer contact gaat maken en vertrouwen op je intuitie
  • Speciale yoga nidra’s op het hart chakra
  • Voorbereidende oefeningen voor deze yoga nidra
  • Sjamaantrommel als ondersteuning
  • Yoga nidra met de de mantra Ohm die ervoor zorgt dat je contact maakt met je innerlijke zelf.
  • Filosofie van het subtiele lichaam

Dit bereik je:

Oplossing van mentale onrust, meer rust en ontspanning in je drukke bestaan.

Van binnenuit komt er ook ruimte voor de yoga meer te gebruiken in het dagelijks leven en nodigt je uit vanuit je intuitie te leven. Je inzicht en intuitie zullen scherper worden en je kunt beter relativeren.

Uiteraard gaan we het geleerde uitgebreid oefenen zodat jij het weer kunt doorgeven aan je eigen cursisten. Na afloop krijg je een script mee waarmee je kunt werken.

Er is geen vooropleiding nodig. Iedereen is welkom. Wel is het aan te raden de Yoga Nidra basis opleiding gedaan te hebben. Dit is geen vereiste.

Docent: Annemiek Latour
Heeft meer dan 20 jaar ervaring als yoga en meditatie docent en Is de eerste vrouwelijke yogameester (Yogacharya) in Nederland. Tevens is ze oprichtster van Raja Yoga opleiding Nederland waar ze de yoga, meditatie en bijscholingen lessen verzorgt.

Wil je ook ervaren hoe je dieper kunt ontspannen? Wil je leren hoe je mensen goed kunt begeleiden waardoor lichaam en mind meer tot rust komen?

Schrijf je dan in voor deze twee daagse Yoga Nidra & Intuitie opleiding.

Zaterdag 9 oktober : 12.30 uur – 18.00 uur 
Zondag 10 oktober : 12.30 uur – 18.00 uur
Locatie: Moon Yoga Club

Prijs 209,- incl 21% btw.*
*Lunch is op eigen kosten.

Dit is een professionele erkende bijscholing voor yogadocenten (9 VYN punten). Het hebben gedaan van een yoga docenten opleiding is een pre geen vereiste. 

Aanmelden kan door direct je plek te claimen door de Yoga Nidra & Intuitie online te bestellen via deze link , een mail te sturen naar info@moonyogaclub.com