Yogahoudingen begeleiden en corrigeren: 9 VYN punten
Professionele Bijscholing voor yogadocenten

Datum : 30 en 31 juli 2022 10.00-15.30 I yogakerk I A’dam

schrijf je nu in!

Wil je leren hoe je je cursisten kunt begeleiden en corrigeren in de yogahoudingen? Praktische tips over de yogahoudingen?
Kom dan meedoen met deze populaire bijscholing, na afloop kun je deze bijscholing meteen in je lessen toepassen

De lesopbouw is als volgt:

  • 10.00 – 13.00 staande Basis Yogahoudingen: hoe begeleid en corrigeer je iemand in de yogahoudingen.
  • Pauze
  • 13.30 – 115.30 zittende en liggende Yogahoudingen

Tijdens deze professionele erkende bijscholing ga je leren om cursisten op een zachte manier te begeleiden in de yogahoudingen.
Naast de aanwijzingen die je normaal al mondeling geeft of laat zien door het voor te doen kan het ook erg fijn zijn als je d.m.v. zachte aanraking of lichte druk een cursist kunt begeleiden in de yogahouding.
Bijvoorbeeld bij de schouders kan het enorm helpen om deze op die manier te laten ontspannen. Net even die extra persoonlijke extra aandacht kan enorm helpen om meer verdieping aan te brengen in de yogahoudingen.
Naast het leren corrigeren van de basis houdingen krijg je ook vele praktische tips om mensen beter te begeleiden in de yogahoudingen. Waar let je op? Wat is belangrijk ? Hoe kun je een yogahouding aanpassen wanneer er fysiek een beperking is.

Aan bod komt o.a het leren ontspannen van de schouders in de yogahoudingen. De rug, waar let je op? En de juiste stand van de heupen.
Tijdens deze bijscholing gaan we met elkaar oefenen zodat je na afloop meteen weet hoe je dit kunt toepassen in je eigen lessen en zal je merken dat je op deze manier een verdieping in de yogahoudingen kunt aanbieden.

Geschikt voor yogadocenten van alle stromingen en levels die meer verdieping willen aanbieden aan de cursisten d.m.v zachte aanraking en begeleiding.
De meeste bekende yogahoudingen komen aan bod, voorover buigingen, balans oefeningen, heldhoudingen, driehoekshouding, hond kop omlaag en nog veel meer.

Info: yogaopleiding@gmail.com

Er wordt een syllabus gegeven waarin alle oefeningen staan uitgeschreven, foto’s van de yogahoudingen en hoe je iemand daarin kunt begeleiden. Ook is het mogelijk om een boek te kopen van Annemiek Latour – Yoga Charya
De bijscholing gaat plaats vinden in  de yogakerk in Ransdorp, Amsterdam, gratis parkeren

We werken met kleine groepen met grote individuele aandacht!
Na afloop ontvang je een erkend certificaat!

schrijf je nu in!.. Yoga Opleiding – Annemiek Latour
Info: yogaopleiding@gmail.com

Kosten en praktische informatie:

 

Raja Yoga Opleiding Annemiek Latour
Datum: 30 en 31 juli 2022
Locatie: in de Yogakerk van Ransdorp (Dorpsweg 55, 1028 BL Ransdorp – Amsterdam Noord)
GRATIS PARKEREN
Docent: Annemiek Latour – Yoga Charya
Info: yogaopleiding@gmail.com
  Minimaal 5, maximaal 20 deelnemers
Kosten:  € 209,–
  inschrijven via e-mail  inschrijven via webshop 
Voorwaarden: Voor alle bijscholingscursussen gelden de algemene voorwaarden, welke te lezen zijn op deze pagina: Algemene voorwaarden van de Professionele Bijscholingen.
Vereniging Raja Yoga Nederland
ERKENDE OPLEIDING